Luni, 20 Mai 2019

MAGISTRAȚII ARATĂ, INDIRECT, CĂ SIMION BOGDAN A FOST ALES VICEPRIMAR ÎN MOD CORECT!

DâmbovițaNEWS vă prezintă, în exclusivitate, un document oficial prin care magistrații dâmbovițeni arată faptul că alegerea lui Simion Mircea Bogdan în funcția de viceprimar al comunei Vulcana Pandele a fost făcută în conformitate cu normele legale.

Documentul prezentat demonstrează că reprezetanții Prefecturii ori nu știu carte, ori fac un abuz în serviciu, aspect pentru care ar trebui să răspundă penal.

Astfel, în mult trâmbițatul comunicat de presă în care reprezentanții acestei instituții induceau opinia publică în eroare, susținând că alegerea noului viceprimar în persoana lui Simion Bogdan nu a fost corectă pentru că, în cazul fostului consilier care a ocupat această funcție,Scîrtoaje Nicolae, condamnat definitiv pentru incompatibilitate de către Înalta Curte de Casație și Justiție, Consiliul Local nu a luat act de încetarea mandatului acestuia printr-o hotărâre. Reprezentanții Prefecturii consideră că Scîrtoaje avea drept de vot în momentul respectiv, deși în Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Local Vulcana Pandele, document pe care tot ei l-au aprobat în anul 2012, se precizează clar că respectivul consilier nu mai putea fi luat în considerare ca fiind consilier în funcție, deci nu mai avea drept de vot.

Noi vă prezentăm un document emis de către o autoritate a statului și anume de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște care, prin deducție logică, demonstrează că Scîrtoaje nu mai avea drept de vot.

Este vorba despre un caz din anul 2011, comuna Cândești, unde fostul primar, Tiberiu Gheorman, a formulat plângere penală împotriva secretarei comunei, Paraschiva Gabriela,care nu a permis unei consiliere să voteze în cadrul unei ședințe de Consiliu Local deoarece aceasta fusese exclusă din partid, în ciuda faptului că nu fusese adoptată o hotărâre de încetare a mandatului de consilier al acesteia.

 Consiliera respectivă, Grigore Elena (PSD), fusese exclusă din partid, motiv pentru care PSD  a solicitat încetarea mandatului acesteia, însă hotărârea nu a fost aprobată în cadrul ședinței. Drept urmare, secretara a considerat că mandatul consilierei a fost încetat de drept din moment ce partidul i-a retras sprijinul politic. Astfel, votul Elenei Grigore nu a mai fost luat în considerare la votarea celorlalte proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

În acest caz, polițiștii au propus neînceperea urmăririi penale, iar procurorul a confirmat că legea a fost respectată.

Astfel, deși reprezentanții Prefecturii încearcă prin toate mijloacele să răstoarne situația politică de la Vulcana Pandele, legea este de partea noului viceprimar, aspect demonstrat și de către acest caz precedent pe care vi-l prezentăm alături de documentele aferente. Suntem curioși ce părere are prefectul Victor Sanda despre acest lucru și sperăm ca magistrații să ia o decizie în conformitate cu legea și în acest caz.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan