Luni, 20 Mai 2019

ÎNCĂ UN CONSILIER LOCAL DE LA VULCANA PANDELE, AFLAT ÎN CONFLICT DE INTERESE!

Militaru Iulian, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Vulcana Pandele, este cel de-al treilea membru al organizației locale PSD care este pe punctul de a-și pierde funcția. Astfel, ANI a început evaluarea acestuia cu privire la faptul că ar fi săvârșit infracțiunea de conflict de interese. 

Conform raportului instituției, Militaru a votat hotărârea Consiliului Local al comunei Vulcana Pandele prin care s-a înființat postul de administrator public la nivelul Primăriei Comunei Vulcana Pandele, precum și a criteriilor și procedurilor de selecție pentru candidații la funcția de administrator public, funcție ocupată ulterior de către ginerele persoanei evaluate, singurul candidat la funcția de administrator public.

Militaru este chiar socrul lui Casandroiu Alin Dănuț, fostul administrator public al comunei care a furat ca în codru în perioada în care a ocupat această funcție.

Astăzi, într-un caz similar din comuna Țibucani, județul Neamț, ANI a sesizat Parchetul ceea ce înseamnă că PSD va pierde foarte curând un alt consilier local...

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan