Marti, 21 Mai 2019

LA COMIȘANI SE CONSTRUIEȘTE CEA MAI MODERNĂ PRIMĂRIE DIN JUDEȚ!

Cu o investiție de aproximativ 20 miliarde de lei vechi și cu o firmă constructoare care se află în topul companiilor de acest fel din țară, la Comișani se ridică o nouă primărie care este mândria primarului Bătrânu Ion, dar și a locuitorilor care de mult timp așteptau ca instituția să aibă un sediu decent.

Arhitectura clădirii este modernă, fiind proiectată de către firma Lacudas din Râmnicu Vâlcea, iar execuția realizată de către compania Campeador din Bistrița Năsăud, o companie care se află în topul firmelor românești din domeniu, este  impecabilă.

Primarul Ion Bătrânu a declarat, în exclusivitate pentru Dâmbovița NEWS , că este uimit de modul în care lucrează constructorul și de organizarea acestuia, considerând că este un adevărat exemplu pentru celelalte firme dâmbovițene din domeniu.

Suprafața desfășurată a noii clădiri este de 900 mp, iar durata de execuție prevăzută este de 14 luni, însă, conform opiniei edilului, proiectul va fi finalizat mult mai devreme.

Primăria care se ridică în Comișani este mândria lui Bătrânu datorită faptului că va fi, cu siguranță, cea mai frumoasă din întreg județul Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan