Luni, 20 Mai 2019

EL ESTE UCIGAȘUL TINEREI ÎNSĂRCINATE!

Accidentul produs în satul Butoiu din comuna Hulubești a șocat o mulțime de oameni, mai ales că în urma acestuia a decedat o tânără mamă însărcinată în luna a șaptea, iar fiul ei a ajuns în comă profundă la spital.

DâmbovițaNEWS vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cel care se afla la volanul mașinii care a luat două vieți. Numele lui este Crăciun Sorin Cristian, are 26 de ani și este de etnie romă, la fel ca și victima.

Acesta locuiește în satul Butoiu de Jos din Hulubești și conducea un autoturism Opel la momentul tragediei, autoturism achiziționat de tatăl său. Din informațiile primite de la Ion Cursureanu, edilul comunei, tânărul nu a creat niciodată probleme în localitate, însă vina pentru acest accident îi aparține, având în vedere că circula cu viteză foarte mare. 

Într-adevăr, Marina Dima, victima, a ieșit dintre mașinile parcate pe marginea DJ 702 B, în apropiere de casa de rugăciuni a cultului penticostal, însă șoferul ar fi putut să evite tragedia dacă ar fi avut viteza legală.

Zona în care s-a petrecut accidentul, tronsonul Butoiu de Jos-Butoiu de Sus al DJ 702 B, este asfaltată, însă nu prezintă marcaje.

Pentru fapta sa, bărbatul pe care toți ce au auzit de această tragedie îl consideră un ucigaș, riscă ani grei de închisoare.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan