Marti, 21 Mai 2019

OMUL LUI ORBAN AMENINȚĂ! GROZAVU ÎNCEARCĂ SĂ ÎL INTIMIDEZE PE CRISTACHE!

Lupta din PNL Dâmbovița se poartă om la om. Cu amenințări și intimidări! Miza războiului este președinția organizației județene, Ludovic Orban încercând să impună la București schimbarea lui Mihail Volintiru. Cu el sau cu un apropiat.

Luni, 18 august, se va lua o decizie în Biroul Politic Național, dar se pare că lucrurile nu sunt încă tranșate. De aici și virulența acțiunilor.

Incredibilă este încercarea oamenilor lui Orban de a împiedica o acțiune de susținere a actualului președinte, pentru care organizația a strâns peste 1000 de semnături ce vor fi puse față-n față cu cele 113 strânse împotriva liderului. Acțiunea de intimidare se poartă om la om. 

Fostul președinte Gabriel Grozavu a dat personal mai multe telefoane, ba chiar și Orban a sunat câțiva lideri din teritoriu. Președintele PNL Târgoviște Gabriel Cristache este unul dintre cei cărora Gabriel Grozavu le-a transmis “recomandarea” că dâmbovițenii care vor  îndrăzni să susțină cauza lui Volintiru în cadrul Biroului Politic Național vor fi excluși din partid:

Daca voi vreti sa va sinucideti politic, e treaba voastra. Nu mai expuneti oameni de buna credinta, pe care vreti sa ii duceti luni la Bucuresti, sa faceti nu-stiu-ce dracu vreti sa faceti!

Daca tu vrei sa iti continui cariera politica in PNL, deci eu nu am nici un fel de resentimente si idei preconcepute. Dar incetati cu nebunia asta, ca daca pleaca Volintiru, moare liberalismul in Dambovita! Dimpotriva, se revigoreaza, sa stii.

Incetati sa mai expuneti oameni, sa ii mai sunati, sa ii carati pana la Bucuresti! Asta inseamna excludere din partid imediat, in secunda doi. Decizia este luata si asta este asa, de pompa, si faceti rau partidului, in primul rand, inainte de declansarea campaniei, vine toata presa si vede realizarea lui Volintiru, ca aduce nu stiu cati oameni la Bucuresti. 

Deci, gandeste-te bine, eu nu am niciun resentiment fata de nimeni, iti spun, nu o  sa vina nimeni cu buzduganul, sa omoare, sa dea in cap, sa nu stiu-ce-sa… schimbe. Deci, daca voi vreti sa va … ma rog, nu stiu ce gandire sau ce orizont politic asteptati, e treaba voastra, dar lasati oamenii de buna credinta in pace. Terminati cu telefoanele si cu nebuniile si cu tot ce va minte asta si voi inghititi fara sa digerati.

Ti-am spus-o prieteneste, ia-o ca o recomandare, tii sau nu cont de ea. Cred ca ai observat ca nu ma cert cu tine. Stiu cine sunt, stiu ce sunt, cu  toate mizeriile care mi le-ati aruncat in cap, le-am dus, le-am carat, ca sunt obisnuit, dar ti-am zis, e un moment mult prea important , chiar pentru viitorul acestei tari, sa inceapa o campanie pentru ca asa vrea Volintiru, sa fie Antenele grupate acolo, ca ce vreti voi sa faceti. Iti spun, curajosii care vor sa intre sa faca scandal in Birou, in primul rand, nu vor fi primiti, in plus, in secunda doi, vor fi exclusi din partid si nu are rost sau poate asta se doreste, sa treaca imediat la  Tariceanu.

Deci, ia-o ca o recomandare, tii sau nu tii cont de ea, e treaba ta. Dar, nu de cativa care pun la cale chestia asta imi pare rau, ci de atatia oameni de buna credinta,  care ma rog , sunandu-i, mi-am dat seama ca nu au inteles care e situatia.”

Cu alte cuvinte, cine e cu Volintiru, pleacă! Modul „grozav de liberal” de a pune problema  arată că tabăra Orban se teme exact de un eventual scandal mediatic. Adică exact de arma de care s-a folosit în urmă cu câteva săptămâni, când a organizat o pichetare la sediul PNL Dâmboviţa, pe care a mediatizat-o puternic în presă. De data aceasta, vor ca totul să treacă pe neştiute.

Nu sunt omul care să fiu ameninţat. Nu am primit beneficii precum alţii de pe urma partidului, nu am cerut nimic, ba din contră am ajutat cât am putut. Vreau să ne concentrăm pe lupta electorală care va veni şi care este crucială pentru viitorul partidului. 

Avem, deja, o dificultate normală de altfel în sincronizarea cu Partidul Democrat Liberal. Toată lumea face eforturi. O schimbare acum în prag de alegeri ne va aduce o dificultate în plus, care sunt convins ca va vicia rezultatul electoral de la Dâmboviţa. 

Am vaga senzaţie că unii, deja, s-au predat sau vândut adversarului. De aceea, dacă voi fi dat afară de aceştia o voi lua ca pe  dovadă de recunoaştere a faptului că sunt fidel principiilor pe care mi le-am asumat la nivel personal. Nu văd de ce s-ar face schimbări într-un moment delicat ca acesta şi nu putem aştepta încheierea alegerilor prezidenţiale. 

Singura explicație ar fi satisfacerea unor interese personale uriașe!”, a comentat preşedintele PNL Târgovişte, Gabriel Cristache, ameninţările primite.

Cert este că PNL Dâmbovița este scena unui război fratricid care are un singur câștigător: Partidul Social Democrat! În timp ce liberalii se „omoară” între ei, social democrații anunță că vor lua 70% în turul II al alegerilor! Deci, cu 20 de procente peste scorul de la europarlamentare. Știu, ei ce știu când își asumă astfel de scoruri!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan