Marti, 23 Aprilie 2019

CAZ ȘOCANT LA LUNGULEȚU!!! ȘI-A ÎNGROPAT FIUL UCIS ÎN GRĂDINA CASEI! (VIDEO)

Cetățenii din comuna Lungulețu, satul Serdanu sunt îngroziți de cruzimea demonstrată de un bărbat care și-a îngropat în grădina casei fiul în vârstă de numai șase ani, însă povestea nu se termină aici.

Nenorocirea ar fi avut loc în urmă cu doi ani, când tatăl,Dragoș Petrică Bondilă, l-a bătut pe copil până când l-a omorât. Pentru a nu răspunde în fața legii, acesta a îngropat trupul în grădina, iar polițiștii au găsit scheletul acestuia.

Se pare că crima a avut loc în perioada sărbătorilor de iarnă, când victima nu a vrut să îi dea tatălui toți banii strânși de la colindat. Acesta l-a bătut până când l-a omorât și i-a amenințat pe ceilalți membri ai familiei că, dacă îl reclamă la poliție, îi va ucide pe toți.

Cazul a fost bine ascuns de membrii familiei care găseau mereu câte o explicație când vecinii întrebau de copilul mort. Mai mult, un alt copil a fost înscris la școală, folosindu-se certificatul decedatului pentru a păstra aparențele.

Totul a ieșit la iveală când unul dintre copiii familiei a fugit de acasă. Când acesta a fost găsit, i-a rugat pe polițiști să nu îl ducă acasă pentru că tatăl lui îl va ucide ca pe fratele lui.

De aici au început cercetările care au condus la șocanta descoperire.

Criminalul este cunoscut ca fiind un individ violent. În plus, acesta fusese acuzat de tentativă de viol în anul 2011, victima fiind fetița de 13 ani a femeii cu care trăiește, copil din prima căsătorie a acesteia.

În cazul respectiv, bărbatul a scăpat pentru că nu au existat probe suficiente pentru a demonstra tentativa de viol asupra copilului. Deși mama acesteia a fost sfătuită să se despartă de el, femeia nu a ascultat și s-a împăcat cu criminalul care i-a ucis băiatul.

Ancheta este coordonată de procurorul criminalist Dorel Stănescu.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan