Marti, 19 Februarie 2019

INCREDIBIL! LA RĂCARI, PORUMBUL SE PAZESTE CU TRUPELE SPECIALE ALE POLITIEI!

In Dambovita, culturile de porumb sunt pazite de mascatii de la politie! Chiar si asa, hotii isi fac de cap si nu mai au frica de nimic. Se pare ca nici politistii cu cagule si nici gloantele nu-i mai potolesc. 

S-a vazut saptamana trecuta, la Racari, unde politistii au tras cu pistoalele si cu pustile dupa un suspect care nu a oprit la semnalele lor. L-au urmarit pana in satul Balteni, unde rudele suspectului au ripostat cu pietre. In urma evenimentului, suspectul s-a ales cu masina ciuruita de gloante, iar politistii cu doua autospeciale distruse de bolovani.

Mascarada s-a produs sambata noaptea, la Racari. Politistii, aflati in patrulare la porumb, au vrut sa opreasca o masina incarcata cu lemne, care parea foarte suspecta. Soferul n-a oprit insa la semnalele agentilor. Atunci, mascatii au incercat sa blocheze drumul cu o autospeciala. Barbatul nu a tinut insa cont de nimic. A tamponat masina mascatilor si a demarat in tromba. Echipajele s-au pus in urmarirea lui, iar politistii au inceput sa traga cu pustile si cu pistoalele. 

Nici macar ploaia de gloante nu l-a oprit. Urmarirea a continuat pana in satul Balteni. Aici, politistii au fost intampinati cu bolovani. Doua autospeciale au fost avariate de pietrele aruncate de rudele suspectului.

sursa: exclusivdb.ro

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan