Marti, 23 Aprilie 2019

ÎN URMA DEZVĂLUIRILOR DÂMBOVIȚANEWS, ”PITICUL” A DEMISIONAT!

În urmă cu câteva zile, DâmbovițaNEWS v-a dezvăluit fărădelegile care au loc la școala din Râu Alb, fărădelegi la care directorul Neculae Prodan a fost părtaș. Printre neregulile de la această unitate de învățământ se numără înscrierea unui copil în mod fictiv pentru ca una dintre clase să aibă numărul necesar de elevi, precum și refuzul de a da ora de dirigenție doamnei profesoare Ghimpu Rodica, fără vreun motiv întemeiat.

În urma scandalului iscat, directorul „Piticul” și-a dat demisia. În locul acestuia, a fost numită doamna Ghimpu Rodica, un cadru didactic care are o experiență vastă în domeniu și care iubește munca alături de copiii pe care îi îndrumă pe drumul cunoașterii.

Se pare că Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița nu a închis ochii la neregulile de la școala din Râu Alb. Doamna inspector școlar general, Luminița Preda, a luat atitudine și a făcut demersuri pentru ca situația inacceptabilă să nu mai continue. Astfel, putem spune că, în prezent, I.Ș.J. Dâmbovița are o conducere eficientă care promovează corectitudinea în sistemul de învățământ.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan