Marti, 19 Februarie 2019

INCREDIBIL!!! TOȚI PRIMARII PSD DIN DÂMBOVIȚA, ACUZAȚI DE FRAUDAREA MASIVĂ A VOTULUI!!!

Toți primarii PSD din județul Dâmbovița au primit o lovitură sub centură din partea Asociației Acta Non Verba care a depus plângere penală împotriva fiecăruia dintre aceștia, acuzându-i de constituirea unui grup infracțional autorizat, sub coordonarea lui Liviu Dragnea.

Plângerea a fost înaintată Direcției Naționale Anticorupție în data de 20 octombrie, iar zilele acestea au primit și primarii acuzați câte o copie, prin poștă.

Prin plângerea al cărei conținut vi-l prezentăm și dumneavoastră, asociația prezintă și modalitățile utilizate pentru fraudarea alegerilor și anume:

- transmiterea de liste de vot suplimentare gata completate la secțiile de votare pentru ca membrii comisiei să poată introduce în urne numărul aferent de buletine de vot cu ștampila pusă pe numele lui Victor Ponta

-presarea, amenințarea și mituirea membrilor comisiilor din secțiile de votare pentru ca aceștia să consemneze în liste ca votanți prezenți la vot persoane care sunt plecate în străinătate. Mai mult, pentru a nu se înregistra un vot dublu, s-a împiedicat votul în străinătate.

-anularea voturilor pentru Klaus Iohannis prin utilizarea ștampilei ”din palmă”

-utilizarea metodelor ”SUVEICA” și ” MARADONA”

- înlocuirea proceselor verbale întocmite în secții cu altele false

-mituirea alegătorilor cu bani și bunuri, precum și amenințarea acestora.

Având în vedere că plângerea a fost formulată la data de 20 octombrie, adică înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale, este imposibil să nu ne dăm seama că cel puțin unul dintre aspectele semnalate a fost folosit cu succes de reprezentanții PSD și anume împiedicarea românilor din străinătate să voteze.

Ca niciodată, sute de oameni nu au putut beneficia de dreptul de a-și alege președintele, iar candidatul PSD, Victor Ponta, și haita lui au avut tupeul să spună că este vina opoziției (justificarea este chiar jenantă pentru Ponta...), deși Guvernul a organizat alegerile.

Este innacceptabil ceea ce se întâmplă dincolo de zâmbetul ipocrit și de campania murdară dusă de Ponta și de ”ciuma roșie”, fiind cea mai gravă încălcare a Constituției de la căderea comunismului până în prezent.

Stimați dâmbovițeni, este alegerea dumneavoastră dacă vreți să închideți ochii când puneți ștampila pe candidatul care vrea să vă conducă țara și apoi să plângeți pentru mulți ani de acum înainte sau dacă deschideți ochii acum și alegeți viitorul pe care vreți să îl aibă copiii voștri. Nu le vindeți viitorul pe o sticlă de ulei sau pe sume modice pe care unii vi le promit pentru votul dumneavoastră!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan