Marti, 20 Noiembrie 2018

ALEXANDRU OPREA: EU NU SUNT “GRINDEANU DE DÂMBOVIȚA”

Momente tensionate la vârful PSD Dâmboviţa. Preşedintele CJD, Alexandru Oprea, a demisionat din funcţiile deţinute: secretar  executiv al organizaţiei judeţene şi preşedinte al organizaţiei Răzvad. Totul a pornit de a un conflict cu Adrian Ţuţuianu, alimentat, se pare,  de alţi colegi de partid, iar, probabil, pe liderul social democraţilor nu l-au mai ţinut nervii, de s-a ajuns în această situaţie.

„Totul a pornit de la niște influențe exercitate , iar dumnealui (n.r. Adrian Ţuţuianu ) nu a avut capacitatea să analizeze cu obiectivitate acele lucruri. Eu mi-am prezentat demisia. Este un gest unilateral de voință pe care mi l-am asumat. Nu pot accepta, la nesfârșit, niște lucruri. Dacă ar fi reale nu aș avea nimic împotrivă. Le-aş putea accepta.  (…) Mi s-a spus că nu am veleități de om politic. Drept pentru care, dacă nu sunt om politic mă voi concentra doar pe capabilitățile administrative pe care până acum nu mi le-a negat nimeni. Dacă mi le neagă și pe astea, voi vede!” a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, Alexandru Oprea.

Acelaşi reproş asupra veleităţilor de om politic, îi erau aduse de către Adrian Ţuţuianu şi fostului deputat Ionuţ Săvoiu, în momentul în care acesta devenise foarte vizibil în partid.

Alexandru Oprea rămâne deocamdată la conducerea CJD. Pentru schimbarea sa ar fi nevoie de retragerea sprijinului politic, dar şi de două treimi din voturile consilierilor aleşi.

„Nu am pierdut calitatea de membru de partid, ca să fiu schimbat din funcția de președinte trebuie să fiu întâi dat afară din partid. Ori nu cred că am făcut eu ceva împotriva partidului, iar partidul nu este opera unui singur om. Din câte știu eu este o organizație cu mai mulți membri.” a mai spus Oprea.

Alexandru Oprea a avut o ascensiune rapidă în PSD Dâmboviţa, fiind desemnat şeful campaniilor electorale pentru alegerile locale şi, ulterior, generale, din 2016, câştigate categoric de PSD.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan