Marti, 20 Noiembrie 2018

DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN - DREPT LA REPLICĂ

DREPT LA REPLICA

Către: Redacţia dambovitanews.ro

Subsemnatul Corneliu Ştefan, deputat şi vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Dâmboviţa, vă solicit, în virtutea legislaţiei care reglementează funcţionarea instituţiilor de presă, să difuzaţi următorul drept la replică la materialul "Deputatul Corneliu Ştefan: Ţuţuianu trebuie să înţeleagă că nu mai este preşedintele Consiliului Judeţean", publicat de portalul dambovitanews.ro în data de 19 martie 2017. 

Informaţiile apărute, cum că aş fi afirmat public, în faţa deputatului Cezar Preda - preşedintele PNL Dâmboviţa, că "Ţuţuianu trebuie să înţeleagă că nu mai este preşedintele Consiliului Judeţean ", sunt complet neadevărate şi au fost transmise în spaţiul public cu rolul de a crea tensiuni în interiorul PSD Dâmboviţa.

Am avut, într-adevăr, pe holul Parlamentului, un dialog cu deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda, însă subiectul discuţiei nu a fost cel prezentat de publicaţia dambovitanews.ro, fapt confirmat şi de deputatul PNL Cezar Preda, într-un comentariu pe reţelele de socializare, în care punctează că ştirea transmisă de portalul dambovitanews.ro nu este adevărată. 

Cât priveşte recenta dispută din interiorul Organizaţiei PSD Dâmboviţa, apreciez că preşedintele Adrian Ţuţuianu a dat dovadă de înţelepciune şi maturitate politică, gestionând criza în modul cel mai corect cu putinţă. 

Le recomand reprezentanţilor celorlalte partide politice să se limiteze la problemele din interiorul formaţiunilor din care fac parte, să nu mai comenteze ceea ce se întâmplă în PSD. Sunt chestiuni interne care ne privesc doar pe noi, membrii PSD. 

Totodată, solicit redacţiei dambovitanews.ro ca, pe viitor, să nu mai lanseze aprecieri cu privire la persoana mea fără o corectă documentare şi fără a-mi solicita punctul de vedere.

 Deputat,

ec. dr. Corneliu Ştefan

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan