Marti, 20 Noiembrie 2018

Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița: ‘Trâmbițașul Georgică Dumitru, urmează calea ‘manelistului’ politicii românești’

În ultimele două zile, cinci membri ALDE, din diverse filiale au anunțat că părăsesc Alianța Liberalilor și Democraților. După moda lansată de ‘manelistul’ politicii românești, Daniel Constantin, aceștia și-a făcut o strategie de a transmite presei succesiv comunicate de presă, în care anunță că sunt urmați de valuri de sute de membri din toată țara. Vineri, a venit rândul lui Georgică Dumitru, de la ALDE Dâmbovița, trâmbițașul de serviciu al lui Daniel Constantin.

E lucru mare să demisionezi dintr-o organizație în momentul în care ai aflat că de două zile nu mai faci parte din organizație, însă așa dă bine în poză.

În calitate de președinte al filialei ALDE Dâmbovița, precizez că de la organizația municipală dintr-un efectiv de 487 de membri ‘au părăsit’ partidul un număr impresionant de un membru, care a reușit performanța de a trece neobservat și de a rămâne veșnic necunoscut în rândul cetățenilor județului Dâmbovița. Cu siguranță dacă ar fi fost mai mulți, i-ați fi văzut în conferința de presă.

Ceilalți patru membri marcanți care nu au mai beneficiat de posturile călduțe oferite în ultimii trei-patru ani de protectorul lor Daniel Constantin — catalogat pe bună dreptate drept ‘manelistul’ politicii românești — au recurs la singurul demers public pe care îl mai puteau face. Să se facă de râs în fața dumneavoastră, a presei și a opiniei publice, ținând conferințe de presă și trimițând comunicate în care au lansat acuze și dezinformări grosolane la adresa foștilor colegi de partid.

Nu aș dori să pronunț nume aici, nu de alta dar îi facem cunoscuți noi și nu e cazul, dar de unii dintre ei nu au auzit nici măcar angajații COS Târgoviște și care nu ar aduce nici măcar un număr de voturi care încap într-un microbuz, așadar celor plecați, numai de bine…

Nu dorim să manelizam plecările din partid, dar se pare că foștii noștri colegi la asta se pricep cel mai bine.

Ionel Petre,

președinte ALDE Dâmbovița

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan