Vineri, 14 Decembrie 2018

ADRIAN ȚUȚUIANU ÎN PRAGUL INFARCTULUI CÂND A AFLAT CUMPLITA VESTE

Din păcate pentru Adrian Țuțuianu, s-au dus vremurile când acesta călărea județul sfârșitul lui Țuțuianu fiind la "o aruncătură de băț", acesta aflând in cursul zilei de astăzi că Liviu Dragnea a câștigat lupta în interiorul PSD și că îl va executa cât de curând!

Lațul se strage ...și se strage tare! Dragnea este într-o formă de zile mari iar execuția lui Țuțuianu este doar o chestiune de birocrație, nimic mai mult, iar acest lucru a fost confirmat pentru DambovitaNEWS de politicieni importanți de la vârful PSD.

Liviu Dragnea care deja are de partea sa toate organizațiile PSD din Ardeal, a luat decizia de a face un turneu în zona Moldovei. El a primit invitații din partea mai multor președinți de filiale din această zonă pentru a participa la Conferințele Județene.

Dragnea a acceptat și va participa la astfel de evenimente la Neamț, Vaslui, Bacău, Suceava și în final la Iași.  În principiu, liderii filialelor din Moldova sunt alături de Liviu Dragnea, dar în perspectiva Comitetului Executiv de la Iași, liderul PSD dorește să-și securizeze toate voturile disponibile.

Cam acesta este sfârșitul lui Țuțuianu, iar fotografia surprinsă în data de 08.01.2018 la sosirea șefului PSD Dâmbovița, la Comitetul Executiv al PSD desfășurat luni la București...spune totul despre starea de spirit al lui Țuțuianu care efectiv este disperat, ca să nu mai spunem că sloganul "CORNELIU ȘTEFAN POATE FI UN PREȘEDINTE BUN" este din ce în ce mai tare pronunțat, de majoritatea primarilor PSD Dâmbovița!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan