Duminica, 19 Mai 2019

NU TE ÎNCURCI! CALM ȘI APĂSAT! ....VEZI CINE ÎI TRANSMITEA ACEST LUCRU DUPĂ VOT VICEPREȘEDINTELUI CJD - LUCIANA CRISTEA

Deși aparent fără emoții -cel puțin în privința votului- Luciana Cristea era totuși puțin emotivă după anunțarea rezultatului, lucru pe care l-am putut constata, văzând mesajele pe care le primea pe whatsapp de la "CRI"!

Cu puțin trac datorită faptului că "toți filmează", Luciana Cristea își împărtășea emoțiile lui "CRI" care o încuraja după margine, asigurând-o că va face față cu bine, primului sau discurs ,spunându-i acesteia că urmează să fie chemată "sus"...adică la prezidiu, sau "în avion" cum din spatele sălii "cânta" tenorul Florin Georgescu, acum pe post de consilier județean PSD.

Încercând să descifrăm cine este "CRI", bănuiala noastră s-a oprit asupra domnului Cristian Avanu, un apropiat al Lucianei Cristea, ce din "tribună" urmarea cu sufletul la gură cum favorita sa, se îndrepta "calm și apăsat" spre prezidiu, unde a luat loc lângă Sfinția Sa - Preot Dr. Ionuţ Ghibanu-vicar eparhial.

Întâmplător sau poate nu, vecinătatea din prezidiu a Sfinției Sale - Preot Dr. Ionuţ Ghibanu-vicar eparhial, a fost extrem de benefică asupra noului vicepreședinte al CJD - Luciana Cristea, aceasta având un discurs de politician experimentat și cu state vechi în administrația județeană!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan