Luni, 20 Mai 2019

E X C L U S I V! PRIMARUL MARIUS CARAVEȚEANU DEMISIONEAZĂ DE LA ȘEFIA PNL DÂMBOVIȚA!

Debusolat de situația existentă în PNL Dâmbovița, Președintele Marius Caravețeanu a luat decizia de a demisiona de la șefia organizației județene a PNL, sătul să lupte aproape de unul singur,cu doar câțiva oameni care i-au rămas loiali cu adevărat.

În această seară, în exclusivitate pentru DambovitaNEWS, Marius Caraveteanu a declarat: "99% demisionez"! Nu a spus-o la nervi, nu a spus-o să impresioneze pe cineva! L-am simțit trist și ca pe un om care își dorește acest lucru cu adevărat!

Cu o relație cel puțin rece, pe care o are cu parlamentarii PNL Dâmbovița, la care se adaugă și o serie de lupte interne pe care le-a deschis cu anumite organizații locale, Marius Caraveteanu pare decis să abandoneze poziția de lider al PNL Dâmbovița, în contextul în care inclusiv relația cu Ludovic Orban s-a deteriorat galopant în ultima perioadă, pe fondul unor discuții cu Gabriel Grozavu.

Din păcate pentru PNL, prin plecarea lui Marius Caravețeanu din funcția de președinte al PNL Dâmbovița, problemele și luptele interne nu se vor atenua, ci cu siguranță se vor acutiza, iar din păcate, găsirea unui nou lider care să cuaguleze în jurul său o echipă cu adevărat puternică, este un deziderat aproape imposibil la Dâmbovița!

Vom reveni cu informații în exclusivitate!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan