Miercuri, 20 Martie 2019

HALUCINANT! ÎN ACȚIUNEA DE ÎNREGISTRARE SE PARE CĂ ȚUȚUIANU A FOST TRĂDAT TOCMAI DE CEL ÎNSĂRCINAT SĂ-I ASIGURE ACESTUIA SECURITATEA INFORMATICĂ ! VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA!

Noi detalii despre lucrătura a cărui ”victimă” a fost președintele PSD Dâmbovița-Adrian Țuțuianu ies la iveală, lucruri neștiute până acum încep să iasă la suprafață despre modul în care senatorul Țuțuianu a fost înregistrat.

Responsabil de întâlnirea de la Petrești, de la restaurantul domunului Vali Tincu – om de mare încredere al vicepreședintelui C.J. Dâmbovița – Alin Manole a fost Marius Dumitru consilier  al șefului PSD, persoană însărcinată de Adrian Țuțuianu cu protecția sa informatică la această acțiune.

 MARIUS DUMITRU

Marius Dumitru, fost lucrător în structuri de apărare a fost însărcinat de Adrian Țuțuianu cu percheziționarea persoanelor prezente  precum și cu ”rechiziționarea” telefoanelor mobile, însă se vede că acesta ori a lucrat superficial ori l-a trădat pe Țuțuianu, astfel că acesta a fost înregistrat avându-l în apropierea sa chiar pe fostul comisar șef Marian Gălbenuș, fost șef al I.P.J. Dâmbovița, persoană ce ar fi trebuit în mod normal să desconspire o astfel de acțiune.

”Gurile rele” spun chiar că, vicepreședintele C.J. Dâmbovița ar fi ”pregătit” înainte sala special pentru această acțiune și că munca fostului ofițer Marius Dumitru a fost zadarnică....!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan