Miercuri, 20 Martie 2019

ADEVĂRUL DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT ASEARĂ ÎN SEDIUL PSD DÂMBOVIȚA! PRIMARII AU FOST CONSTRÂNȘI MORAL DE ȚUȚUIANU SĂ SEMNEZE!

Este evident faptul că, Adrian Țuțuianu este caz de ospiciu și caz de studiu pentru studenții de la medicină ce vor să urmeze specialitatea psihiatrie, mai ales după manifestările sale de aseară din sediul PSD Dâmbovița, când s-a prezentat celor prezenți ca trimisul lui Dumnezeu în PSD.

Curios este faptul că, fostul lider al PSD Dâmbovița are asemenea ieșiri, mai ales că era și în ”sala cinematografului” când s-a rulat în anul 2013 ”filmul” Florin Popescu pe treptele Primăriei Târgoviște, în momentul în care Vasile Blaga l-a exclus din PD-L pe fostul Președinte Florin Popescu.

Atunci ca și acum, s-a desfășurat același scenariu, cam cu aceiași protagoniști, doar cel ”exclus” fiind altul, ”susținatorii” fiind aproximativ aceiași și aici putem menționa primarii de la: Rău Alb, Barbuletu, Runcu, Brănești, Ciocănești, Cornatelu, Odobești, Poiana, Costești Vale, Brezoaele, Șelaru, Mănești, s.a.m.d.

Ce putem constata în 2018, la 5 ani de la rularea ”filmului” cu Florin Popescu?!...că ”susținatorii” sunt bine merci, iar Florin Popescu este NIMENI!... pentru că și atunci ca și acum, primarii au fost constrânși moral să-și susțină ”fostul” lider!

Peste 30 de primari au declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS că au semnat de rușine respectivul comunicat de presă și că ei respectă decizia CEx a PSD, iar în momentul în care vor fi convocați de noul președinte al PSD Dâmbovița – Rovana Plumb vor răspunde convocării fără niciun fel de problemă.

Tot exclusivitate pentru DambovitaNEWS, mai mulți membri ai BPJ al PSD Dâmbovița, au declarat că nu vor boicota activitea politică și că vor fi alături de ministrul Rovana Plumb în noua echipă de la conducere a PSD Dâmbovița.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan