Luni, 22 Aprilie 2019

PSD DÂMBOVIȚA STRÂNS UNIT ÎN JURUL NOULUI PREȘEDINTE – ROVANA PLUMB

Președintele interimar al PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb a organizat, astăzi, 1 decembrie, o întâlnire informală la care a invitat primarii, directorii din deconcentrate, consilierii județeni, parlamentarii, dar și alți colegi de partid.

Cu câteva mici excepții, din rândul primarilor, unii având evenimente în localități, toată lumea s-a grăbit să stea de vorbă cu ministrul. Aceasta le-a transmis și un mesaj în care a vorbit despre unitatea partidului, despre viitorul acestuia, dar și despre necesiatea de promovarea a proiectelor județului. Concluzia întâlnirii a fost că vremea războiului intern a trecut și că loialitatea membrilor este față de partid, ca întreg.

Tot, astăzi, Rovana Plumb a invitat și presa la o întâlnire la sediul partidului. Întrebată despre alegerile din filială, Plumb a spus că nu există, încă, un calendar al organizării acestora, dar că ar putea candida pentru poziția de președinte, la momentul alegerilor interne. Peste două săptămâni, se va organiza un CEX județean la care se vor lua mai multe decizii organizatorice.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan