Duminica, 19 Mai 2019

270 DE LOCURI DE MUNCĂ, ÎNREGISTRATE LA AJOFM DÂMBOVIȚA

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 27 februarie, 270 de locuri de muncă, din care 17 pentru persoanele cu studii superioare, 195 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii, 58 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: inginer agronom; inginer mecanic; inginer electrotehnist; inginer proiectant electronist; economist șef; regizor scenă; asistent manager; microbiolog; șef coloană auto; șef departament logistică; recepționer hotel; inspector sănătate și securitate în muncă; laborant determinări fizico-mecanice; gestionar depozit; agent vânzări; lăcătuș mecanic; casier; electrician; instalator; zidar; șofer; sudor; operator la maşini –unelte cu comandă numerică; confecţioner articole textile; muncitori necalificaţi.

Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Detalii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte, str. T. Vladimirescu, nr. 1 şi la punctele de lucru din Moreni, Băleni, Titu, Găeşti şi Pucioasa sau pe site-ul dambovita.anofm.ro.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan