Duminica, 19 Mai 2019

FIENI - LET'S DO IT, ROMÂNIA ! – WORLD CLEANUP DAY

Acțiune de amploare la Fieni, azi 15 septembrie 2018, cu ocazia inițiativei LET S DO IT, ROMÂNIA! – WORLD CLEANUP DAY, acțiune la care au participat elevi ai Școlii Gimnaziale ”Diaconu Coresi”, adolescenți ai Liceului Tehnologic ”Aurel Rainu”, dar și micuții de la Grădinița ”Dumbravă Minunată”

Evenimentul de astăzi a fost organizat de Primăria Orașului Fieni, ca urmare  a lansării iniţiativei de curăţenie World Cleanup Day, care și-a propus ca, pe 15 septembrie 2018, să mobilizeze toţi românii la cea mai ambiţioasă acţiune civică de până acum. La nivel internaţional, 150 de ţări s-au unit în cea mai mare mişcare civică – World Cleanup Day. Obiectivul World Cleanup Day a fost de a mobiliza 5% din populaţia Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate.

În România, Let`s Do It, România! și-a propus să mobilizeze 1 milion de voluntari. Înscrierea pentru Ziua de Curăţenie Naţională s-a făcut pe www.letsdoitromania.ro, iar cei înscrişi au putut să-şi aleagă zonele pe care au dorit să le  curăţe prin intermediul aplicaţiei World Cleanup. 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan