Marti, 21 Mai 2019

Titluri de stat Centenar cu dobândă de 4,5% şi scadenţă la 2 ani pot fi cumpărate de persoanele fizice

Ministerul Finanţelor Publice lansează o emisiune aniversară de titluri de stat către populaţie, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, a treia în cadrul programului Tezaur - ediţia Centenar.   

Valoarea nominală a unui titlu de stat este de 1 leu, cu maturitate de 2 ani şi o rată de dobândă foarte avantajoasă de 4,5%, iar veniturile aferente sunt neimpozabile.    

„După încheierea perioadei de subscriere, MFP va organiza o tombolă prin care 1000 de investitori în această emisiune de titluri de stat vor fi selectaţi pentru a primi un bonus de dobândă în valoare de 5.000 lei, care va fi acordat în perioada imediat următoare declarării câştigătorilor. Suma minimă investită pentru a participa la tombola este de 500 lei”, se arată într-un comunicat al ANAF Dâmboviţa.   

Titlurile pot fi cumpărate de către persoanele fizice rezidente care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii, inclusiv de cele care au participat şi la emisiunile anterioare. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele din prospectul de emisiune.   

În perioada 26 noiembrie – 14 decembrie a.c., titlurile pot fi achiziţionate prin unităţile operative ale Trezoreriei Statului si subunităţilor poştale din reţeaua Companiei Naţionale Poşta Română - S.A, astfel:   

- în perioada 26 noiembrie – 14 decembrie 2018 de la unităţile operative ale Trezoreriei Statului,    

- în perioada 26 noiembrie – 13 decembrie 2018 prin reţeaua de oficii poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română, din mediul urban, iar în perioada 26 noiembrie – 12 decembrie 2018 din mediul rural.  

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan