Luni, 20 Mai 2019

TITU: Lansarea cărţii „Tu ce-ai făcut astăzi?” de Ovidiu Scridon

Marti, 12 februarie 2019, Biblioteca Orașului Titu a găzduit lansarea cărţii „Tu ce-ai făcut astăzi?” de Ovidiu Scridon. Acesta s-a născut în oraşul Târnăveni, judeţul Mureş şi încă din anii copilăriei a fost fascinat de manifestările Cenaclului Flacăra, motiv pentru care este atât de atras de chitară şi de poezie.

Ce poate fi mai frumos decât să oferi din sufletul tău oamenilor o carte de poezii. Sunt într-un turneu de promovare a acestei cărţi, „Tu ce-ai făcut astăzi”, turneu care a început în luna noiembrie 2017, atunci când acest volum a apărut la Editura Alexandria Publishing House, prima lansare fiind în cadrul unui festival din Bistriţa, Festivalul Internaţional de teatru şi literatură. Am ales să fac lansări de carte printre cărţi, cele mai multe lansări le-am avut în Biblioteci Judeţene” a declarat scriitorul Ovidiu Scridon.

Cele mai multe poezii din acest volum au fost scrise pe când poetul trăia în Marea Britanie. Publicul prezent s-a putut bucura şi de un concert pe cinste, susţinut de Ovidiu Scridon la chitară.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan