Marti, 20 Noiembrie 2018

CAMPIONAT NAȚIONAL DE KARATE, ORGANIZAT LA TÂRGOVIȘTE

În perioada 11-12 martie, se va desfăsura în Sala Polivalentă, cel mai mare concurs de karate organizat la Târgoviște. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, Palatul Copiilor Târgoviște karate shorin ryu, Federația Română de Karate Wukf organizează pentru prima dată în municipiul Târgoviște Campionatul Național al Federației Române de Karate WUKF.

„Mulțumim DJTS Dâmbovița, Palatului Copiilor Târgoviște, organelor locale ale orașului, pentru șansa de a aduce în orașul nostru cea de-a 17-a ediție a Campionatului Național FRK WUKF. Este pentru prima dată când FRK WUKF organizează cea mai importantă competiție internă din calendarul competițional în orașul Târgoviște, venind ca o recunoaștere a contribuției Asociației Shorin Ryu și cluburilor membre ale acestei organizații, care anul acesta își serbează 30 de ani de existență”, a precizat Alexandru Dumitru, organizatorul local al competiției.

Competiția se va desfășura sâmbătă și duminică conform următorului program:

Sâmbătă între orele 10:00 și 18:00 - întrecerile la categoriile de vârstă: 13-14 ani, 15-17 ani, +18 ani, sub 7 ani, 7 și 8 ani. 

Duminică, între orele 10:00 și 15:00 - competițiile la categoriile 9, 10, 11 și 12 ani.

Intrarea la evenimentul sportiv este liberă.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan