Duminica, 19 Mai 2019

Cătălin Cristea, nimicitor la Cupa României! “Greul” de la CSM Târgoviște a cucerit medalia de aur

Pugilistul Cătălin Cristea a fost din nou nimicitor în ring! “Greul” Clubului Sportiv Municipal Târgoviște și-a adăugat în palmares un alt rezultat important la seniori. Triplul campion național a câștigat de această dată Cupa României, competiție găzduită de orașul Bacău. 

Boxerul dâmbovițean, antrenat de Nicu Tamaș, a intrat în posesia medaliei de aur, la categoria 91 de kilograme, după ce l-a învins în finală pe favoritul gazdelor, Vitalie Mârza, cu scorul de 3-2. Până la meciul cu Mârza, dâmbovițeanul l-a mai doborât în ring pe Ionuț Strătinaru, sportiv legitimat tot la SCM Bacău. 

În urma rezultatelor înregistrate în ultimii ani, Cristea a devenit cel mai bun boxer din istoria dâmbovițeană a sportului cu mănuși. “Cătălin a dovedit încă o dată că este cel mai bun boxer din țară la categoria sa. Prea multe emoții nu am avut în privința sa. Mă așteptam să cucerească aurul, dacă nu va fi defarizat de arbitrii. Este un băiat de nota 10 care merită să fie ajutat mai mult după aceste rezultate remarcabile. Sunt bucuros că pot antrena un asemenea campion. Am încredere în potențialul său că se va prezenta la înălțime și la Campionatul Național”, ne-a declarat Nicu Tamaș, antrenorul și mentorul său.  

Tot la Bacău, alți doi pugiliști de la CSM Târgoviște au reușit să încheie competiția pe podium. La categoria 52 de kilograme, Gabriel Ștefan a cucerit argintul, iar la la 49 de kilograme, Andrei Băjan a intrat în posesia bronzului. “Avem parte de un an foarte bun. Până acum pugiliști și pugilistele noastre au obținut rezultate foarte bune. Sperăm să continuă pe aceeași linie până la finalul sezonului”, a încheiat Nicu Tamaș.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan