Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Alexandru Badea, noul director al Clubului Sportiv Târgoviște

Alexandru Badea a devenit noul director al Clubului Sportiv Târgoviște. Acesta îl înlocuiește la conducerea clubului de pe strada Câmpulung pe Cornel Cornea, cel care s-a ocupat de interimat, din toamna anului trecut, după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la CSM Târgoviște. 

Noul șef de la CS Târgoviște nu a avut nici o emoție la concursul organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, trecând cu brio atât proba scrisă, cât și interviul. Acesta a obținut la proba scrisă un total de 72.1 puncte. Badea are 29 de ani și nu are legătură cu lumea sportul, fiind director adjunct la Școala Nr. 3 din Târgoviște. 

Contracandidații săi la concursul pentru funcția de director la CS au fost Mihai Prodan și Virgil Carabulea. Primul a obținut la proba scrisă 1.30 puncte, iar al doilea nu s-a prezentat. Acesta a fost al treilea concurs pentru șefia clubului târgoviștean după plecarea lui Prisăcaru. La primul examen s-au întrecut Laurențiu Popescu, Bogdan Manole și Monica Salathe, dar nici unul nu a reușit să-l depășească. 

În cel de-al doilea au concurat Robert Harabagiu și Mihai Prodan, dar la fel ca primii, nici ei nu au putut trece concursul organizat de MTS. CS Târgoviște va organiza o conferință de presă pe această teamă zilele următoare, potrivit lui Cornel Cornea, director interimar.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan