Duminica, 19 Mai 2019

Alexandru Badea, noul director al Clubului Sportiv Târgoviște

Alexandru Badea a devenit noul director al Clubului Sportiv Târgoviște. Acesta îl înlocuiește la conducerea clubului de pe strada Câmpulung pe Cornel Cornea, cel care s-a ocupat de interimat, din toamna anului trecut, după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la CSM Târgoviște. 

Noul șef de la CS Târgoviște nu a avut nici o emoție la concursul organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, trecând cu brio atât proba scrisă, cât și interviul. Acesta a obținut la proba scrisă un total de 72.1 puncte. Badea are 29 de ani și nu are legătură cu lumea sportul, fiind director adjunct la Școala Nr. 3 din Târgoviște. 

Contracandidații săi la concursul pentru funcția de director la CS au fost Mihai Prodan și Virgil Carabulea. Primul a obținut la proba scrisă 1.30 puncte, iar al doilea nu s-a prezentat. Acesta a fost al treilea concurs pentru șefia clubului târgoviștean după plecarea lui Prisăcaru. La primul examen s-au întrecut Laurențiu Popescu, Bogdan Manole și Monica Salathe, dar nici unul nu a reușit să-l depășească. 

În cel de-al doilea au concurat Robert Harabagiu și Mihai Prodan, dar la fel ca primii, nici ei nu au putut trece concursul organizat de MTS. CS Târgoviște va organiza o conferință de presă pe această teamă zilele următoare, potrivit lui Cornel Cornea, director interimar.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan