Luni, 20 Mai 2019

Karateka de la CS Târgoviște, de cinci ori pe podium la Openul de Shito Ryu de la Londra! Damian Petrescu a terminat pe primul loc în proba de kata

Ionuț Parghel

Evoluții la înălțime pentru trei karateka ai Clubului Sportiv Târgoviște în cadrul unui turneu internațional. Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit mai multe clasări pe podium la Openul de Shito Ryu, desfășurat la Londra, la sfârșitul săptămânii trecute.

Aflat într-o formă foarte bună, Damian Petrescu a obținut primul loc în proba de kata, destinată cadeților. În schimb, la kumite, la copii 10-11 ani, categoria +43 de kilograme, Alexandru Munteanu a încheiat concursul pe locul al doilea. De asemenea, pe suprafața de tatami din Londra, Rareș Hagiu a ocupat de două ori locul al treilea, la secțiunea copii 12-13 ani. Prima dată a făcut-o la kickmaster, iar a doua oară în proba de kumite, la categoria -50 de kilograme. Tot un loc trei a fost bifat și de echipa de kata – perechi 13-15 ani, alcătuită din Alexandru Munteanu și Damian Petrescu. 

Astfel, karateka de la CS Târgoviște au încheiat Openul de Shito Ryu de la Londra cu un bilanț de cinci poziționări pe podium, dar și cu evoluții pe măsură înaintea concursurilor oficiale din acest an.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan