Marti, 21 Mai 2019

Jocul Chindiei suferă! Viorel Moldovan cere întăriri în pauza de iarnă. “Nu avem nevoie de cantitate, avem nevoie de jucători care să aducă un plus de valoare”

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște nu se simte deloc bine în finalul acestui an. Victoria este obținută tot mai greu de roș-albaștrii, iar conducerea tehnică pare a nu avea soluții utile pe banca de rezerve. Ieri, în partida cu ASU Poli Timișoara, Chindia s-a chinuit din greu până și-a asigurat toată zestrea de puncte.

Chiar dacă a urcat din nou pe prima treaptă a podiumului, formația dâmbovițeană arată că suferă din ce în ce mai mult. Pentru ca echipa să arate bine în retur, antrenorul Viorel Moldovan a început deja să ceară întăriri conducătorilor de pe “Eugen Popescu”. Fostul internațional își dorește ca formația târgovișteană să fie completată serios în pauza de iarnă, astfel încât să nu se rateze obiectivul promovării în Liga I. “E clar că trebuie să ne întărim. Știm acest lucru. Vom vedea ce va fi în iarnă. În pauza de iarnă vom vedea ce elemente vom aduce pentru a întări echipa valoric și nu cantitativ. Nu avem nevoie de cantitate, avem nevoie de jucători care să aducă un plus de valoare și să avem o bancă puternică. Atunci când ai o bancă de rezerve puternică e mult mai ușor”, a precizat Viorel Moldovan într-un interviu pentru db-sport.ro, după meciul cu Energeticianul. 

Din cauza accidenărilor și a suspendărilor, Chindia a arătat numeroase deficiențe în joc în ultima perioadă. Vineri, de la ora 19.30, în ultimul joc din acest an, târgoviștenii întâlnesc în deplasare pe U. Cluj, într-un meci ce se anunță a fi infernal.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan