Miercuri, 27 Martie 2019

Juniorii G de la Kinder Târgoviște au fost de neoprit!

Ionuț Parghel

Puștii lui Eduard Prisăcaru au câștigat Memorialul “Gheorghe Ene” și „Cupa Steluțelor”. “2018 a fost un an bun pentru noi”

Sezon excelent făcut de juniorii G de la Kinder Târgoviște! Puștii antrenați de Eduard Prisăcaru au devenit campioni județeni după ce au câștigat Memorialul „Gheorghe Ene”, iar săptămâna trecută au terminat pe primul loc la Cupa “Steluțelor”, competiție găzduită de Sala Sporturilor din Bradu.

Kinder a încheiat campionatul pe prima treaptă a podiumului după ce a bifat doar victorii pe linie. Acumulând maximum de puncte (36) trupa lui Prisăcaru a depășit la pas formații precum Chindia Târgoviște (28 p), Progresul Găești (20 p) sau Flacăra Moreni (18). Mai mult de atât, micuții fotbaliști de la Kinder au avut parte de un golaveraj de invidiat: 86 de goluri marcate și doar 7 primite, la capătul a 12 meciuri disputate! 

Kinder și-a arătat superioritatea din plin și la Cupa “Steluțelor”. La Bradu, elevii lui Prisăcaru au defilat și au încheiat turneul pe primul loc, luând fața echipelor Real Bradu și Chindia Târgoviște, următoarele două clasate la grupa 2010. “Am avut parte de un an foarte bun. Noi am devenit câștigători înainte de participarea la ultimele două turnee. Un campionat reușit din partea noastră. Sunt mulțumit de evoluția copiilor, dar întodeauna e loc de mai bine. Pe lângă acest Memorial, noi am participat la mai multe turnee puternice, unde de fiecare dată ne-am clasat pe podium. Un astfel de turneu a fost și Cupa <<Steluțelor>> de la Bradu, unde ne-am situat pe primul loc. Am mers la acest turneu să continuăm parcursul bun din campionat. Nu am avut ca obiectiv câștigarea turneului, dar până la urmă tot pe prima treaptă a podiumului am terminat. Ne-am apărat trofeul câștigat în urmă cu un an. Am făcut un turneu foarte bun, unde după cinci meciuri jucate am marcat 25 de goluri și nu am primit nici unul. 2018 a fost un an foarte bun pentru noi”, ne-a declarat Edi Prisăcaru. 

Echipa de juniori G a Kinderului i-a avut în componență în sezonul recent încheiat pe Raba Mathias, Alexandru Chițu, Andrei Lixandru, Tudor Lupu, Andrei Ban, David Stanciu, Cosmin Mușat, Vlad Dumitrache, David Băncilă, Marius Sima, Darius Cristea, Ciprian Badea, Luca Enache, Florin Stan, Marius Ioniță, Horia Dincă și Denis Ploieșteanu. Pe de altă parte, la Memorialul “Gheorghe Ola”, juniorii F de la Kinder au terminat sezonul pe locul 2, după Chindia Târgoviște, dar înaintea celor de la Flacăra Moreni.

Sursă foto: sportimpact.ro

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan