Miercuri, 27 Martie 2019

Forțe proaspete la echipa de volei! CSM Târgoviște s-a întărit cu jucătoare din Croația și Serbia

Ionuț Parghel

Începutul de an vine cu forțe proaspete la echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Formația dâmbovițeană a reușit în primele zile din 2019 să se întărească cu două jucătoare importante: Jelena Alajbeg (29 ani) și Teodora Pusic (24 ani).

Prima jucătoare vine din Croația și evoluează pe postul de trăgător principal, iar a doua jucătoare vine din Serbia și joacă pe postul de libero. Jelena Alajbeg a fost legitimată ultima dată în Turcia, la Canakkale Belediye, fiind unul dintre cele mai sonore nume care a fost achiziționat de gruparea târgovișteană de-alungul timpului. 

În carieră a mai jucat pentru Volero Zurich (Elveția), Ilbank Ankara (Turcia), Severstal (Rusia), CSM București, Metal Galați și CS Volei Alba Blaj, unde cu ultimele două și-a trecut în cont titlul național. Jelena este, de asemenea, componentă a echipei naționale a Croației. Teodora Pusic a evoluat până în această iarnă la UVT Agroland Timișoara, formație ce s-a retras din campionat la final de 2018. Teodora a făcut parte din echipa națională a Serbiei, care în 2017 devenea campioană europeană, iar în 2018 campioană mondială, avându-l pe banca tehnică pe Zoran Terzic, fost antrenor la CSM Târgoviște. 

Cele două jucătoare au semnat contracte valabile până la sfârșitul sezonului, la capătul căruia CSM Târgoviște are ca obiectiv ocuparea locului 3. După nouă etape consumate, CSM se află pe locul 4, cu 15 puncte acumulate, dar la egalitate cu Știința Bacău, ocupanta locului 3.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan