Marti, 21 Noiembrie 2017

Targoviste

Victorie fără drept de apel. CSM Târgovişte – Dinamo 3-0

Victorie fără drept de apel. CSM Târgovişte – Dinamo 3-0

CSM Târgovişte are un debut de sezon excelent în Divizia A1. În faţa propriilor suporteri, echipa pregătită de Guillermo Naranjo n-a avut milă de Dinamo, pe care a învins-o în trei seturi şi a urcat pe locul al treilea.

Diferenţa dintre echipe a fost vizibilă. Gazdele şi-au trecut în cont primul set după respingerea Adinei Roşca, la care dinamovistele Ungureanu şi Kosinski nu s-au înţeles în privinţa celei care va lovi mingea.

Tot o greşeală tehnică a însemnat pierderea actului secund, după ce

Direcţia de Salubritate Târgovişte angajează

Direcţia de Salubritate Târgovişte angajează

Direcţia de Salubritate organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef secţie Salubritate.

Condiții decente pentru locuitorii din Romlux, graţie unui proiect al Primăriei Târgovişte

Condiții decente pentru locuitorii din Romlux, graţie unui proiect al Primăriei Târgovişte

Se anunţă vremuri bune pentru locuitorii cartierului Romlux din Târgovişte. Primăria a accesat un proiect în valoare de 19 milioane de lei din surse nerambursabile, care prevede dezvoltarea comunităţii marginalizate.

“În cadrul Programului Operaţional Capital Uman, Obiectivul specific 4.1, administraţia locală târgovişteană va implementa un proiect care vizează dezvoltarea comunităţii marginalizate “Romlux”. Concret, este vizat un grup ţintă de 570 de persoane, care vor beneficia de diferite fo

Proiectul celor 13 locuri de joacă se apropie de final

Proiectul celor 13 locuri de joacă se apropie de final

Proiectul celor 13 locuri de joacă, realizate în anul 2017 la Târgoviște, se apropie cu pași repezi de final. Zilele trecute, a fost finalizat locul de joacă de pe str. Gheorghe Marinescu, dotat cu echipamente de joacă şi fitness, suprafaţă antitraumă, bănci, coşuri de gunoi şi iluminat propriu.

Ieri, în ciuda vremii nefavorabile, primarul Cristian Stan, alături de membri din staff-ul primăriei, au verificat în teren lucrările de amenajare a locului de joacă şi a parcării de pe strada Crăiţelor

Autorităţie târgoviştene le cer părinţilor să-şi vaccineze copiii împotriva rujeolei!

Autorităţie târgoviştene le cer părinţilor să-şi vaccineze copiii împotriva rujeolei!

Autorităţile municipiului Târgovişte, prin vocea viceprimarului Monica Ilie, fac apel către părinţi să renunţe la ideile preconcepute şi să accepte administrarea vaccinului antirujeolic, întrucât le fereşte copiii de boală, de eventualele complicaţii şi chiar de moarte!

La Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, părinţii comunică în scris refuzul vaccinării şi faptul că îşi asumă răspunderea pentru toate consecinţele care decurg de aici.

"Acest refuz nu foloseşte la nimic

“Pumele” le-au surclasat pe “tigroaice”. Victorie pentru Târgoviște

“Pumele” le-au surclasat pe “tigroaice”. Victorie pentru Târgoviște

Voleibalistele de la CSM Târgoviște și-au arătat din plin colții în runda a doua a campionatului. Sportivele antrenate de Guillermo Naranjo au avut parte de o evoluție pe măsură, iar la finalul unui meci de infarct cu CSM București au devenit câștigătoare, cu 3-2.

În disputa susținută în capitală, târgoviștencele s-au prezentat precum “pumele”, atacând adversarul când se aștepta mai puțin.

După victoria cu CSM București, “pumele” de lângă Turnul Chindiei și-au adjudecat două puncte extrem de im

Primăria TÂRGOVIŞTE, singura din România care a obţinut FONDURI pentru staţii de încărcare vehicule electrice!

Primăria TÂRGOVIŞTE, singura din România care a obţinut FONDURI pentru staţii de încărcare vehicule electrice!

Administraţia Fondului de Mediu a declarat eligibil proiectul Primăriei Târgovişte privind construirea a patru staţii de încărcare a vehiculelor electrice. În total, la nivel naţional, au fost aprobate 11 astfel de obiective, iar Târgovişte este singura unitate administrativ-teritorială din România care a obţinut această finanţare, documentaţiile celorlalte municipii din ţară fiind respinse din diferite motive.

Potrivit primarului Cristian Daniel Stan, contractul cu AFM urmează să fie semnat în

Investitii finalizate pe străzile Strazile Berzei si Constantin Brancoveanu din Targoviste

Investitii finalizate pe străzile Strazile Berzei si Constantin Brancoveanu din Targoviste

Strazile Berzei si Constantin Brancoveanu (artera paralela) au fost reabilitate in cadrul unui proiect finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Pentru primavara viitoare, administratia locala targovisteana a pregatit proiecte de reabilitare a peste 50 de strazi, din care amintim: Tighina, Herta, Alexandru Ilie, Rovine, Ion Craciun, Leo Planga, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian, Viorel Marceanu, Miron Costin, Nifon, Plantelor, Padurii, Crangului, Smaranda Gheorghiu, Tudorica Popescu,

Festival Naţional "Crizantema de Aur" duce numele municipiului Târgovişte departe în lume!

Festival Naţional

Atmosferă blândă de toamnă, decor superb, romanţe extraordinare, interpreţi talentaţi şi prezentatori inspiraţi... Este ceea ce a definit prima seară a Festivalului Naţional "Crizantema de Aur", ajuns anul acesta la cea de-a 50-a ediţie. Şi dacă existau voci care spuneau că acest gen muzical nu mai prinde astăzi, publicul prezent în sala de spectacole a Teatrului "Tony Bulandra" din Târgovişte, ce s-a dovedit a fi neîncăpătoare, le contrazice. Pur şi simplu, oamenii iubesc romanţa!

Ediţia jubil

Primăria a finalizat încă un loc de joacă şi lucrează la alte cinci!

Primăria a finalizat încă un loc de joacă şi lucrează la alte cinci!

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, şi-a propus să finalizeze, până la sfârşitul acestui an, toate cele 13 locuri de joacă şi agrement programate a fi executate în 2017.

Vremea bună a fost propice pentru efectuarea unor lucrări de calitate şi în termenele prevăzute. Astăzi, edilul a mers, împreună cu cei doi viceprimari şi alţi reponsabili din cadrul Primăriei Tâgovişte, să recepţioneze locul de joacă de pe strada Dr. Marinescu din Microraionul 6.

Ca şi în celelalte spaţii

Străzile din Cartierul Priseaca vor fi asfaltate în integralitate!

Străzile din Cartierul Priseaca vor fi asfaltate în integralitate!

În sfârşit Cartierul Priseaca a intrat în atenţia autorităţilor târgoviştene în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii rutiere! Primul proiect de asfaltare s-a definitivat zilele acestea. Obiectivul a fost realizat printr-o asociere dintre Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte. Investiţia, în valoare de 1,9 milioane de lei, a vizat reabilitarea străzilor Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei. În total, 3 kilometri.

"Astăzi, am intrat în ultima etapă a acestui prim proi

Reîncep lucrările la ANL-urile din Sagricom!

Reîncep lucrările la ANL-urile din Sagricom!

Directorul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe a anunţat Primăria Târgovişte că, vineri - 13 octombrie 2017, va semna ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea celor 146 de unităţi locative din Cartierul Tineretului - Sagricom.

"Este o veste bună pentru municipiul Târgovişte. După ani şi ani de zile, o zonă care se degrada face obiectul unor lucrări de reabilitare importante. Cele opt scări de bloc, din care două sunt neîncepute, urmează să fie finalizate.

Vom intra şi noi pe zona de r

În zona străzii Crăiţelor va apărea un modern loc de joacă!

În zona străzii Crăiţelor va apărea un modern loc de joacă!

Primăria Târgovişte va transforma, la cererea locuitorilor din blocurile de lângă Tribunalul Dâmboviţa (strada Crăiţelor), o suprafaţă de teren de aproximativ 800 mp într-un modern loc de joacă şi recreere pentru copiii şi tinerii din cartier. Lu crările sunt executate de SC Municipal Construct SA, firmă a Consiliului Local Municipal. Investiţia se ridică la 250.000 de lei şi va fi finaliza în maxim 45 de zile.

Spaţiul, până de curând acoperit de gunoaie, bălării şi garaje, va dispune de 340 mp

Lucrări de asfaltare, finalizate înainte de termenul asumat prin contract!

Lucrări de asfaltare, finalizate înainte de termenul asumat prin contract!

Primăria Târgovişte a demarat anul acesta mai multe proiecte care vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere în municipiu, inclusiv în Cartierul Priseaca, unde nu s-a intervenit niciodată până acum pentru modernizarea străzilor. Edilul Cristian Daniel Stan a ţinut să puncteze că ritmul de execuţie a fost unul foarte bun, astfel că investiţiile sunt fie gata, fie aproape de finalizare, chiar dacă termenele impuse prin contractul semnat cu constructorii vor expira anul viitor.

1-Asfaltare 2,8

Emoţii, bucurie şi entuziasm la deschiderea noului an universitar de la Universitatea ”Valahia” din Târgovişte

Emoţii, bucurie şi entuziasm la deschiderea noului an universitar  de la Universitatea  ”Valahia” din Târgovişte

Pe data de 1 octombrie ,în întreaga ţară începe anul universitar. Amfiteatrul grecesc al Campusului Universitar din cadrul Universității ”Valahia” din Târgovişte, a fost gazda festivității de deschidere a anului universitar 2017-2018. 

Evenimentul festiv a fost onorat de prezența prefectului județului Dâmbovița,Antonel Jîjîie, președintelui CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, primarului municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, deputatiilor Claudia Gilia, Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, secret

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan