Vineri, 14 Decembrie 2018

Primăria a finalizat încă un loc de joacă şi lucrează la alte cinci!

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, şi-a propus să finalizeze, până la sfârşitul acestui an, toate cele 13 locuri de joacă şi agrement programate a fi executate în 2017.

Vremea bună a fost propice pentru efectuarea unor lucrări de calitate şi în termenele prevăzute. Astăzi, edilul a mers, împreună cu cei doi viceprimari şi alţi reponsabili din cadrul Primăriei Tâgovişte, să recepţioneze locul de joacă de pe strada Dr. Marinescu din Microraionul 6.

Ca şi în celelalte spaţii pentru petrecerea timpului liber, şi aici au fost montate echipamente moderne de joacă pentru copii şi aparate pentru practicarea fitness-ului în aer liber. Zona a fost împrejmuită şi beneficiază de verdeaţă, iluminat public şi pază permanentă.

"Amplasamentul are o suprafaŢă de 600 mp, din care 360 mp acoperiţi cu dale cauciucate. Avem montate aparatele de joacă şi elementele pentru fitness. Am transformat un perimetru insalubru într-unul arătos, atrăgător, unde copiii, şi nu numai ei, îşi pot petrece într-un mod plăcut, antrenant şi sănătos timpul liber", a precizat Cristian Daniel Stan.

A mai spus primarul că lucrările sunt într-un stadiu avansat de execuţie şi la ultimele cinci locuri de joacă incluse în programul pentru 2017 şi speră ca, în maximum 45 de zile, să fie recepţionate şi date în folosinţă.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan