Vineri, 14 Decembrie 2018

Încă un loc de joacă finalizat în microraionul 6, strada Transilvaniei

Primăria Târgoviște a intrat într-un flux accelerat de investiții finalizate pe zona spațiilor de recreare. În ultima perioadă se întâmplă cam o inaugurare la interval de 2 săptămâni. Astăzi, Executivul Primăriei a mers la locația celui mai recent loc de joacă finalizat în microraionul 6, pe strada Transilvaniei. Este cel de-al 9-lea obiectiv dat în folosință anul acesta din cele 13 programate.

Abordarea este unitară, ca și până acum: suprafață anti-traumă, aparate moderne, echipamente de fitness în aer liber, împrejmuire și pază, iluminat public, bănci, coșuri pentru gunoi, spațiu verde în jurul aparatelor.

Suprafața amenajată este de peste 700 mp.

Cristian Stan, primarul municipiului: "M-am bucurat să văd că, la orele prânzului, acest loc de joacă este luat cu asalt de către copiii din cartier și cred eu că este încă o investiție a administrației locale foarte bine țintită."

Se află în lucru și vor fi date în folosință până la finalul acestei toamne celelalte 4 locuri de joacă rămase din program: pe str. Crăițelor, str, Benone Georgescu, str. George Cair și str. Radu de la Afumați.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan