Vineri, 14 Decembrie 2018

După aproape un deceniu, se reia construcția de locuințe ANL în cartierul Sagricom!

După apoape 10 ani, construcția de locuințe pentru tineri prin ANL se reia la Târgoviște, în acest cartier. La începutul acestei luni a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru un prim lot de 146 de unități locative. E vorba de lucrările începute în 2007 și întrerupte brusc în 2008-2009, în diferite stadii. Contractul are o durată de execuție de 2 ani de zile și o valoare de 12.000.000 lei (fără TVA).

Au fost astăzi pe teren, la fața locului, primarul Cristian Stan, senatorul Adrian Țuțuianu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe - Andrei Țurcanu și viceprimarul Cătălin Rădulescu.

Cristian Stan:

"Mă bucur că, iată, ajungem să reluăm construcția de locuințe prin ANL la Târgoviște, după aproape un deceniu de întrerupere. Vreau să-i mulțumesc domnului director Țurcanu pentru implicare și pentru faptul că ne-a sprijinit și că am ajuns în situația de a construi din nou, după 10 ani, locuințe pentru tineri. (...) Suntem azi în situația de a spune că avem semnat contract de execuție, avem dat ordin de începere a lucrărilor, iar la 2 noiembrie 2019 vom avea 146 de locuințe noi."

Primarul Cristian Stan spune că este doar începutul efortului de transformare a cartierului. Va urma o a doua etapă de refacere a locuințelor ANL, un loc de joacă pentru copii, precum și construcția unei grădinițe prin Programul PRET (Proiectul pentru Reforma Educației Timpurii), gestionat de Ministerul Educației.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan