Vineri, 14 Decembrie 2018

Târgoviştenii pot beneficia de facilităţi fiscale, în perioada 15.11.2017 - 15.12.2017

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă extraordinară. Pe ordinea de zi au fost trei proiecte de hotărâre , 

Primul proiect de hotărâre s-a referit la acordarea de înlesniri Ia plata obligaţiilor fiscale contribuabililor persoane fizice din municipiul Târgovişte. 

Astfel, Primăria municipiului Târgoviște şi Consiliul Local Municipal Târgovişte vin în sprijinul contribuabililor cu măsuri concrete pentru prevenirea acumulării de noi datorii la bugetul local și stimularea achitării obligațiilor fiscale restante. 

Începând cu data de 15.11.2017, se aprobată scutirea de la plata majorărilor de întârziere a contribuabililor persoane fizice din municipiul Târgovişte care îşi achită integral toate obligaţiilor fiscale principale restante către bugetul municipiului Târgovişte până la data de 15.12.2917, inclusiv.

Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilii persoane fizice trebuie: 

1. Să depună o cerere de scutire la Serviciul Stabilire, Constatare, Urmărire, Incasare Impozite şi Taxe locale al municipiului Târgovişte, strada Poet Grigore Alexandresu, bloc E 4,

2. Să achite toate obligațiile fiscale principale datorate până la data de 15.12.2017, inclusiv.

3. Scutierea se poate solicita şi acorda atât înaintea executării silite cât şi în timpul executării  acesteia

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan