Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Atmosferă de poveste la Târgoviște: Luminiţele de Crăciun s-au aprins

Municipiul Târgoviște a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Luminile de sărbătoare s-au aprins pe străzile dinTârgoviște, iar în Piața Tricolorului –pe Platoul Prefecturii, bradul împodobit îl aşteaptă deja pe Moş Crăciun. Sezonul sărbătorilor de iarnă a început . 

Ceremonia plină de culoare şi lumină a adunat sute de oameni.Bradul împodobit a fost instalat pe Platoul Prefecturii acolo unde a fost amenajat ca în fiecare an şi Orăşelul lui Moş Crăciun, principala atracţie a oraşului. 

Startul sezonului sărbătorilor a fost dat de primarul Cristian Stan, președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea și senatorul Adrian Țuțuianu alături de sute de prichindei și părinți. Întreg oraşul s-a îmbrăcat în hainele de sărbătoare. 

Moş Nicolae a venit în această seară şi l-a adus târgoviștenilort străzi împodobite cu beculeţe și târgul cu de toate. Fie că este vorba despre parcuri, fie despre marile intersecţii, toate aceste locuri au fost împodobite cu gust, în special spre bucuria copiilor.

Nu a lipsit programul artistic, invitat special fiind  interpreta Simona Dinescu.

Pe Platoul Prefecturii, în Orăşelul Moşului și Târgul de Crăciun, zi de zi va fi agitaţie. Vă învităm să admirați Luminile de Crăciun din Târgovişte . Târgul de Crăciun de la Târgoviște va fi deschis pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, iar în seara de 15 decembrie în Orășelul Copiilor va ajunge şi Moș Crăciun.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan