Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește Concursul Țărilor Central Europene la înot juniori mici

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în acest weekend, 8-10 decembrie, Concursul Țărilor Central Europene la înot juniori mici, care a adunat la start 100 de sportivi din Ungaria, Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia și România. 

Startul competiție s-a dat în prezența primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan și a preşedintelui Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec . 

Este cel mai important concurs organizat în Romania, în ultimii 10 ani. Complexul Turistic de Natație Târgoviște a reușit să capete un renume internațional prin astfel de competiți. 

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec a spus că fără sprijinul Primăriei Târgoviște nu ar fi putut organiza acest concurs. Oaspeții de peste hotare au rămas plăcut impresionați de condițiile oferite de Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a stabilit programul competiției, împărțită pe patru reuniuni si 32 de probe.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan