Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Ai venituri sub salariul minim? Cere la Primăriei scutirea de la plata impozitului!

Astăzi, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a anunţat că a propus Consiliului Local, iar aleşii au votat pentru păstrarea taxelor şi impozitele locale la nivelul anului 2017.

"Deşi există multe constrângeri bugetare, din analiza pe care am realizat-o la nivelul compartimentelopr de specialitate, am ajuns la concluzia că putem menţine coantumul impozitelor şi taxelor locale ca şi în 2017", a spus edilul, care a precizat, totodată, că se păstrează şi facilităţile fiscale.

Prin urmare, târgoviştenii cu venituri sub salariul minim brut pe economie (1.250 lei pentru luna ianuarie 2017, respectiv 1.450 de lei pentru lunile februarie-decembrie 2017) nu vor plăti impozit pentru locuinţa de domiciliu şi terenul aferent.

"Cetăţenii care doresc să beneficieze de aceste facilităţi mai au la dispoziţie două săptămâni pentru a depune dosarele la Serviciul Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei", a spus primarul Cristian Daniel Stan.

În municipiul Târgovişte, în 2017, circa 700 de proprietari au beneficiat de oportunitatea de a fi scutiţi de la plata impozitului pentru clădirea şi terenul aferent locuinţei de domiciliu.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan