Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Moș Crăciun a ajuns la Spitalul de Urgenţă Târgovişte, cu daruri pentru copii

Moş Crăciun a sosit încărcat cu draruri pentru 190 de copii aflaţi internaţi pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Oameni cu suflet au îndeplinit misiunea de spiriduşi alături de Moş Crăciun şi au făcut o mare bucurie prichindeilor. 

Sosirea lui Moș Crăciun la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte face parte din Campania Caritabilă "Moş Crăciun există şi pentru ei", inițiată de colectivul inimos din cadrul unității spitalicești și cu sprijinul Seminarului Teologic "Sf. Ioan Gură de Aur" Târgoviște sub coordonarea părintelui Alin Pleșa, părintelui de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, societăţi comerciale din Dâmboviţa şi persoane fizice care vor să-şi păstreze anonimatul. 

În cadrul evenimentului "Moş Crăciun există şi pentru ei" nu a lipsit un program de colinde oferit de Corul Seminarului Teologic "Sf. Ioan Gură de Aur" Târgoviște. Momentul mult aşteptat de cei mici, a fost întâlnirea cu Moş Crăciun care le-a oferit daruri. Cei care Cei care s-au ocupat de organizarea evenimentul mulțumesc pe această cale și echipei  Hera Kids care l-a trimis pe  Moș Crăciun.

Nu au lipsit invitații de la acest eveniment: primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban și Oana Vlăducă ș nu în ultimul rând oaspeți speciali din străinătate care în fiecare an vin și fac donații la Secția de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan