Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Moş Crăciun a sosit la Târgovişte şi toata saptamana imparte darurui copiilor!

Moş Crăciun a sosit în această seară la Târgovişte, în tradiţionala-i trăsură trasă de reni, însoţit de Crăciuniţă şi întreg alaiul de spiriduşi, başca o fanfară cărora li s-a alăturat şi câteva sute de târgovişteni - copii, părinţi şi bunici.</p>

Parada lui Moş Crăciun a pornit de la Teatrul Tony Bulandra şi a avut ca staţie terminus Piaţa Tricolorului unde a fost primit cu multă căldură, pe scena amenajată special pentru acest eveniment, apoi a început să împartă daruri copiilor.

Au fost prezenţi la sosirea lui Moş Crăciun, lângă alte sutele de târgovişteni, primarul Cristian Daniel Stan şi cei doi viceprimari - Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Amfitionii spectacolului de sărbătoare au fost Liviu Cheloiu şi Ilie Ghergu, actori la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte. Moş Crăciun va rămâne în Târgovişte până vineri, 22 decembrie, şi va împărţi daruri copiilor, atât în Piaţa tricolorului, cât şi la Primăria Târgovişte.

Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moş crăciun se vor face zilnic, începând cu ora 16:00, la scena de pe platoul Prefecturii. Înscrierile grupurilor de copii care vor colinda la Primăria Târgovişte se vor face prin depunerea u nei solicitări la Registratură.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan