Miercuri, 16 Ianuarie 2019

Copiii i-au colindat pe edili şi au primit daruri de la Moş Crăciun!

Primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, şi cei doi viceprimari, Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, au primit cu bucurie şi multă căldură delegaţiile de colindărori, care au fost anul acesta mai multe ca niciodată. În total, 4.000 de copii de la şcolile, grădiniţele şi creşele din oraş i-au încântat nu doar pe edili, ci şi pe Moş Crăciun, care le-a împărţit cu generozitate daruri.

"Unii dintre ei au dat adevărate spectacole în Primăria Târgovişte. Este încântător, iar reacţia copiilor când îl văd pe Moş Crăciun este senzaţională. Nu ştiu cum s-au organizat alte instituţii, dar cred că Primăria Târgovişte a reuşit, de data aceasta, să aranjeze foarte frumos atmosfera de sărbători", ne-a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Edilul le urează târgoviştenilor să fie sănătoşi şi să se bucure de cei apropiaţi. "Sunt lucrurile care contează cel mai mult. Celelalte vin şi trec. Importantă este sănătatea, importantă este liniştea şi să fii înconjurat de oamenii pe care îi iubeşti şi care te iubesc. La mulţi ani!"

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan