Luni, 17 Iunie 2019

Continua lucrarile si la Cresa nr. 8 din municipiul Targoviste.

Investitia, avand o valoare de 2.357.279,00 lei, are in vedere modernizarea integrala a corpului existent, dar si construirea unui alt corp de cladire, avand un regim de inaltime P+1E, o suprafata construita la sol de 417,33 mp si o suprafata desfasurata de 809,91 mp.

La nivelul parterului, cresa va beneficia de un dormitor, o sală de joacă, o sală de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, de vestiare, grupuri sanitare, depozite de rufe, precum și de un ascensor pentru transportul alimentelor. 

La nivelul etajului, cresa va avea un dormitor, o sală de joacă, 2 sali de mese, o bucătărie cu spațiile conexe, o calcatorie, grupuri sanitare si cabinet medical.

Totodata, proiectul presupune si achizitionarea mobilierului destinat dormitoarelor, cabinetului medical, bucatariei sau vestiarelor, dar si a echipamentelor medicale, electronice si electrocasnice.

Durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata de catre Guvernul Romaniei, prin Programul National de Dezvoltare Locala.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan